Stránka 1 z 1

Jak vlozit nahled webcamery

PříspěvekNapsal: pát říj 07, 2005 4:49 pm
od dubas
zdravim jak muzu vlozit nahled webcamery aby mi tam nestrasilo okenko s napisem Nahled neni k dispozici

diky :wink:

Re: Jak vlozit nahled webcamery

PříspěvekNapsal: sob říj 08, 2005 8:23 am
od Petr
Bohužel nijak. To budu muset udělat já, jakožto admin stránek :). Urychlit se to dá tím, že mi třeba na email petr@webcams.cz pošleš jeden konkrétní obrázek (kde ti to sluší, nebo kde je dobré světlo) a připojíš id kamery (nebo alespoň dostatečně popíšeš která to je. A já to tam pak přidám.

PříspěvekNapsal: sob říj 08, 2005 10:45 am
od dubas
diky dobre neco vyberu a pak to poslu na Vas mail :D

Re: Jak vlozit nahled webcamery

PříspěvekNapsal: úte bře 21, 2006 2:43 pm
od Fredy
Mám ten samí problém chtěl bych mít taky svůj náhled šlo by to?????